Zář 11

HAFAN

HAFAN myslí na Vašeho čtyřnohého kamaráda a zahojí výdaje na jeho léčbu. Pojištění se postará o úhradu nákladů, které vzniknou při léčení akutního onemocnění nebo úrazu psa.


Česká kancelář pojistitelů se denně setkává s případy, kdy vyjde najevo, že zápis v registru silničních vozidel není aktuální - nedošlo k přepisu vozidla na nového vlastníka. Potom je na původním (dosud registrovaném) vlastníkovi, aby prodej vozidla a změnu vlastníka doložil. Komplikace nastávají v případě, kdy tuto skutečnost nemá čím doložit....

Pojištění na blbost je lidový název pro pojištění odpovědnosti za škodu nebo újmu, kterou můžete způsobit třetím osobám. A že se taková újma může vyšplhat od pár tisíc až k milionům, o tom už asi není třeba mluvit.

Rodinný dům, byt i chalupu Vám ochráníme včetně jejich součástí. Pojištění stavby snadno sjednáte samostatně nebo společně s pojištěním vaší domácnosti či pojištěním odpovědnosti.

Pojištění domácnosti Vám poskytuje pojistnou ochranu pro případ poškození, zničení nebo odcizení veškerých movitých věci, které tvoří zařízení domácnosti a slouží k uspokojování potřeb jejich členů.

Ve svých rekreačních obydlích pravděpodobně trávíte především teplé měsíce, ale chránit byste si je měli celoročně. Víte, jak pojistit chatu nebo chalupu, aby byly opravdu v bezpečí?

Srp 26

CAR MAXI

Pojištění je platné pouze pro:
osobní, užitková a nákladní vozidla do 3,5 t
pouze sjednané na dobu neurčitou (ne pro krátkodobé a sezónní pojištění).

Autem do zahraničí vyjíždí ročně statisíce Čechů. V používání vlastní dopravy při cestování patří Česká republika mezi top státy. A ačkoli se evropské statistiky nehodovosti rok od roku snižují, je vždy lepší být připraven. Nedílnou součástí přípravy je také volba rozsahu a vyššího limitu asistenčních služeb, které člověk ocení v případě nehody...

Ať už vyrazíte do světa kvůli práci, za odpočinkem nebo s touhou sportovat, cestovní pojištění od ČPP Vás ochrání před neočekávanými zážitky, které by mohly Vaši cestu zkazit...